Toolkit

Gemeenten kunnen hier communicatiemiddelen downloaden. Deze middelen helpen om ondernemingen en instellingen bewust te maken van de informatieplicht en energiebesparingsplicht.

Alle middelen zijn kosteloos en rechtenvrij (voor niet-commerciële doeleinden) door partners van het Energiebesparingsakkoord te gebruiken.

Video afspelen over Checkklikbespaar.nl helpt ondernemingen in Noord-Holland met de energiebesparingsplicht
Webpagina (content)
Maak met deze content eenvoudig een pagina op uw eigen website over de informatieplicht en energiebesparingsplicht.

Presentatie

Gebruik de presentatie om de informatie- en energiebesparingsplicht uit te leggen tijdens een bezoek aan een onderneming of bijeenkomst.

De presentatie staat online:

Factsheet

In het factsheet staat korte, snelle informatie over de informatie- en energiebesparingsplicht.

Het factsheet is beschikbaar in verschillende varianten:

  1. Als PDF die als poster geprint of gedrukt kan worden.
  2. Als interactieve PDF, die bijvoorbeeld tijdens een bijeenkomst op een groot scherm getoond kan worden
  3. Als tabletversie.


Social media
Alle illustraties van de campagne zijn geschikt gemaakt voor gebruik in posts door partners via Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter (X).

Advertenties

Er zijn advertenties beschikbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Partners kunnen hun logo in de advertenties plaatsen.

Hoe een log toe te voegen aan een advertentie. 1.Klik op icoon 2. Selecteer logo 3. (Afbeelding formaten JPG, PNG of EPS)

Beeldmerk van de campagne

Het beeldmerk van de campagne is in diverse uitvoeringen, formaten en kleuren beschikbaar, zowel voor online gebruik als drukwerk.

U kunt alle middelen ook in één keer downloaden. Heeft u nog vragen over de toolkit en het gebruik van de materialen voor campagnedoeleinden? Dan kunt u contact opnemen met de communicatieadviseur van Omgevingsdienst IJmond.